Meatshop.nl, wij hebben vakantie van 8 juli 2018 t/m 15 juli 2018!

Bestellingen tijdens onze vakantie worden na 15 juli 2018 geleverd indien wenselijk!

Volksfeesten Baarlo!

Tijdens de volksfeesten Baarlo kan er in deze week alleen woensdag en donderdag bezorgd worden!

In 2004 is de Baarlose Frank Gielen gestart met het online verkopen van vlees via www.meatshop.nl. Destijds een unicum, niemand verkocht nog vlees via internet. Vandaar ook de bewuste keuze van .nl in de bedrijfsnaam. In de beginfase verzorgde Meatshop.nl veel catering en was de verkoop van vlees een nevenactiviteit. Inmiddels heeft Frank er een fulltime job aan. Meatshop.nl heeft haar vleesproductie van begin tot eind in eigen hand en levert aan huis een ruim assortiment kwaliteitsvlees uit de ambachtelijke slagerij.

Het slagersvak zit al vijf generaties bij Frank in de familie, sinds 1885. Franks overovergrootopa Willem was ‘vleeschhouwer’ en landbouwer en werd geboren in oktober 1871, Frank zelf zag het levenslicht in oktober 1971. Precies honderd jaar later! Het gedeelte ‘landbouw’ heeft Frank overgenomen van zijn voorvaders; in de wei rondom zijn boerderij grazen koeien. En vanzelfsprekend was het voor de familie Gielen geen verrassing toen Frank in 1988 startte aan de slagersvakopleiding. Sinds die tijd werkt Frank met veel plezier in het slagersvak. Tot 2001 bij zijn familieslagerij en daarna vier jaar bij Hoesen in Venlo van waaruit hij in 2004 Meatshop.nl opstartte. Tot februari 2018 heeft Frank naast zijn werkzaamheden voor Meatshop.nl ook nog gewerkt bij andere slagerijen. Vanaf het voorjaar van 2018 richt hij zich volledig op Meatshop.nl en dat is ook het moment geweest dat Frank zich aansloot bij Ruyghveen. “Ik vind het van groot belang om mijn klanten te kunnen vertellen waar hun vlees precies vandaan komt. Klanten vertrouwen mij en vinden bijvoorbeeld mijn rundvlees uit de regio helemaal geweldig. Door Ruyghveen kan ik mijn klanten ook bij varkensvlees een echt streekproduct bieden. Ik heb uitgebreid getest en kreeg veel positieve reacties van klanten; het vlees verliest minder vocht, is steviger en vaster.”

Frank

 

Ga naar boven